Jorns JDB hydraulinen kahteen suuntaan kanttaava kanttikone

Automaattinen Jorns JDB -kanttikone on saatavilla vakiona 3,2-12,2 metrin pituisena ja taivutuskapasiteetti peltilevyille 3 mm asti. Servoteknologian käyttö, automaattinen lastaus- ja purkupöytä sekä yksilöllisesti käytettävät puristussormet mahdollistavat maksimaalisen tarkkuuden, joustavuuden ja tuottavuuden. Kahteen suuntaan kanttaavan JDB:n ansiosta materiaalinkäsittely  vähentyy huomattavasti. Johdonmukainen prosessointi- ja takavasteasemien laskenta ”DIN 6935” -menetelmän mukaan, intuitiivinen graafinen ohjelmointi, korkea kulmatarkkuus ja tasaisesti suljetut tuplakanttaukset ovat kaikki olennainen osa JDB:tä. Jos sinulla oli intohimo luoda jotain ohutlevystä, niin JDB antaa siihen mahdollisuudet.

Jorns JDB todella nopeuttaa, helpottaa, vapauttaa henkilöresursseja, luo turvallisuutta, mahdollistaa monimuotoiset listat ja profiilit, nostaa yrityksen arvoa, laittaa hymyn huulille.

Onnistunut peltilistan taivutus ja myöhemmin sen asennus riippuu suurelta osin miten tarkasti se on valmistettu ja se puolestaan on Jornsilla huolehdittu intuitiivisella (helposti käytettävällä ja opastavalla) graafisella ohjelmoinnilla, korkealla kulma- ja mittatarkkuudella ja tasaisesti suljetuilla  tuplapuristuksilla. JDB:llä on myös äärimmäisen yksinkertainen tehdä limitettäviä peltilistoja

Modulaarinen konesuunnittelu mahdollistaa räätälöinnin.

Jokaisessa Jorns JDB -kanttikoneessa on ensiluokkaiset perusvarusteet, jotka voidaan yksilöidä modulaarisen konesuunnittelun ansiosta. Tämä mahdollistaa kanttikoneen valmistuksen henkilökohtaisten tarpeidesi ja suunniteltujen tuotteiden mukaan. Voit määrittää pituuden 3,2 – 12,2 metriin, taivutuskapasiteetin ohutlevyille 3 mm asti, ohjausjärjestelmän, takavastejärjestelmän, sähköisen tai hydraulisen rullaleikkurin ja muut käytettävät vaihtoehdot. Riippumatta valitsemastasi pituudesta, taivutuskapasiteetista, ohjausjärjestelmästä tai leikkureista, perusvarustelu pysyy kaikissa koneissa samana. Se tarjoaa korkeimman tason tarkkuuden, monipuolisen tuotannon ja maksimaalisen turvallisuuden.

Mekaaninen konesuunnittelu huipussaan

Vankan rakenteensa ja segmentoidun hitsatun rakenteensa ansiosta Jorns JB -kanttikone on suunniteltu kestämään pitkäaikaista käyttöä. Tarkoilla sovituksilla kääntöpalkin akseloinnissa saadaan maksimi taivutuskulmaksi jopa 145° ja tarkat taivutuskulmat koko työskentelypituudella. Tarkan taivutuksen ja suljettujen puristusten vaatima suuri puristusvoima saavutetaan jokaiseen puristusvarteen asennetuilla puristussylintereillä. Näitä sylintereitä voidaan ohjata jokaista erikseen. Tämä mahdollistaa puristuspalkin rinnakkaisen mekaanisen sulkemisen, mutta myös palkin bombeerauksen – kompensoi materiaalin takaisinjoustoa. Automaattinen ainevahvuuden säätö toimii luonnollisesti molempiin suuntiin, ylös tai alas taivutettaessa. Tuloksena on täydellinen lopputulos mitoissa, astekulmissa ja tuplaan puristuksissa.

 

 

Työkalujen geometria on viimeinen silaus

Viimeistelty konesuunnittelu sisältää myös ”G”-työkalugeometrian, jossa on 269° avoin tila puristuspalkin ja koneen edessä olevan taivutuspalkin välillä. 37° muotoiltu taivutustyökalu mahdollistaa tarkkojen 90° profiilien tai hattulistojen tms. valmistamisen. Puristus/ylätyökalu on sijoitettu 45° kulmaan ja siinä on suuri avoin tila, jotta esitaivutetut profiilit voidaan sijoittaa mahdollisimman lähelle taivutuspistettä. Koneessa olevia takavastepöytäsegmenttejä voidaan siirtää syvyys- ja sivusuunnassa ja ne tarjoavat lisätilaa profiileille koneen ”sisällä”.

Markkinoiden turvallisin kanttikone ei rajoita tehokasta tuotantoa.

EU konedirektiivin mukaan  koneen turvallisuus on oltava sillä tasolla, millä se saatavilla olevilla tekniikoilla voidaan parhaimmillaan toteuttaa.  Jorns JB -kanttikoneen perusvarusteita täydentää hienostunut turvajärjestelmä, joka asettaa uuden standardin kanttikoneiden turvallisuudelle. Korkein turvallisuustaso taataan kaikissa työvaiheissa ilman, että koneen käyttäjän jokapäiväistä työtä rajoitetaan. MultiRay laserjärjestelmän käyttö vähentää onnettomuusriskiä puristus/ylätyökalua suljettaessa ja rullaleikkuria käytettäessä lähes olemattomiin.

lisätietoa: tai puh. 010 386 8300

Soita