Noritek Oy on Helsingissä toimiva teollisuuden kunnossapitoa, ohutlevykoneiden myyntiä ja erilaisten koneiden oheislaitteiden maahantuontia harjoittava yritys.

Yritys on alkuaan perustettu vuonna 1977 Työstökonepalvelu -nimellä, josta se vaihdettiin liiketoiminnan laajetessa Teocon Oy:ksi. Liiketoimintojen jakaantuessa eri osiin vuonna 1991, yhtiöitettiin koneosaston toiminta nimelle Noritek Oy.

Yrityksen toiminta on pääasiallisesti perustunut ammattitaitoiseen konepajateollisuuden kunnossapitoon.

Myös varaosapalvelu sekä lastuavien työstökoneiden karahionta ja työkalujen kunnostus kuuluvat olennaisena osana toimintaamme.

Tavanomaisen kunnossapidon lisäksi kuuluu palveluohjelmaamme myös koneiden muutos- ja modernisointityöt. Tähän sisältyy tietenkin niin mekaniikka- kuin sähkö- ja automaatiosuunnittelu asennuksineen ja käyttöönottoineen ns. Avaimet Käteen -periaatteella.

Koneet lastuavista työstökoneista hydraulisiin ja mekaanisiin puristimiin ovat perinteisesti kuuluneet osaamiseemme.

Myös koneiden lisälaitteiden maahantuonti, asennus ja huolto ovat kuuluneet toimintaamme alusta alkaen. Näistä mainittakoon digitaaliset paikoitusnäyttölaitteet ja lineaarianturit, sumuvoitelujärjestelmät, koneiden turvavaloverhot ja -puomit sekä AKAS -laserturvalaite särmäspuristimiin.

Vuonna 1996 Noritek Oy:n toiminta laajeni ohutlevykoneiden maahantuontiin ja myyntiin. Noritekilla on valikoimassaan laaja valikoima laadukkaita ohutlevykoneita sekä levykoneita. Yhteistyökumppaneihimme kuuluu laaja kirjo eurooppalaisia oman alansa johtavia yrityksiä. Noritekilta löytyy kanttikoneita, levyleikkureita, särmäyspuristimia, sikkikoneita, levymankeleita, saumakoneita, arkki- ja rainalinjoja, kelankäsittelyjärjestelmiä, haspeleita, kanttikanavalinjoja, kierresaumakanavalinjoja, muotoleikkureita, CNC-plasmaleikkauspöytiä ja kuitulasereita. Noritekilla on myös erilaisia työkaluja kuten särmäystyökaluja, leikkurinteriä sekä pistimiä ja tyynyjä.

Soita