Pistimet, tyynyt ja leikkurinterät

PunchesDiesAndBlades Ltd valmistaa pistimet, tyynyt ja leikkausterät sopimaan laajaan valikoimaan monitoimileikkureita, puristimia ja rei’ittimiä sekä CNC-lävistysjärjestelmiä.

Esimerkkiksi:

ALFRA – BAILEIGH – COMACA – DARLEY – DURMAZLAR – EDWARDS ”JAWS” – ERMAKSAN – FICEP – GAIRU – GEKA – IMAC – IMS – KALTENBACH – KINGSLAND – MANTECH – MORGAN RUSHWORTH – MUBEA – NITTO KOHKI – OMERA – PEDDINGHAUS – PELS – PIRANHA – SAHINLER – SCOTSMAN – SELFER – SHARK – SUNRISE – UNIMACH – UTTING – VERNET.
PunchesDiesAndBlades Ltd valmistaa myös pistimet ja tyynyt kaikentyyppisiin muihin koneisiin, käsirei’ittimiin ja erilaisiin Flypress-koneisiin.

Jos et näe konettasi luettelossamme – ota yhteyttä, niin voimme todennäköisesti auttaa.

Kaikki pistimet, tyynyt ja terät valmistetaan PunchesDiesAndBlades Ltd tehtaalla ammattitaitoisen työkalunvalmistustiimin toimesta käyttäen parasta saksalaista työkaluterästä. Tehtaalla tehdään myös lämpökäsittelyt ja karkaisutä, tämä vaikuttaa merkittävästi toimitusaikoihin! Lisäksi siellä on laajat varastot pyöreitä ja neliömäisiä pistimiä ja tyynyjä.

PunchesDiesAndBlades Ltd voi valmistaa useimmiten erikoiskoot ilman lisäkustannuksia, joten kysy rohkeasti; tilaukset nopeasti ja ilman lisämaksua. Noin 90% tilauksista lähetetään samana päivänä ja ovat asiakkaan luona jopa seuraavana päivänä.

Yli 45 vuoden kokemuksella PunchesDiesAndBlades Ltd tarjoaa toimialan nopeimman valmistuksen läpimenoajan erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Muista myös erinomainen Punch Lubricant -voiteluaine, joka pidentää työkalujesi käyttöikää merkittävästi – kysy lisätietoja!

Lisätietoa: tai puh. 010 386 8300

Soita