Pylväsporakoneet – taattua ruotsalaista laatua!

Machinery Scandinavia AB:llä on yli 100 vuoden kokemus korkealaatuisten, luotettavien vaihteellisten porakoneiden ja jyrsinporakoneiden valmistuksesta. Nykyään MSC on maailman johtava porakoneiden valmistaja ja vie tuotteita maailmanlaajuisesti.

Skandinaviassa MSC:llä on  yli 80 %:n markkinaosuus, ja riippumatta maanosasta, vahvojen tuotemerkkien ansiosta (Arboga, IMA, Strands, Solberga), Rosenforsin pikkukylässä valmistettuja porakoneita on käytössä kaikkialla – MADE IN SWEDEN !

Nyt meillä on ilo julkaista tieto, että meillä on edustuksessa MSC:n IMA-pylväsporakoneet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMA porakoneet ja osat valmistetaan 100% MSC:n tehtaalla Rosenforssissa Ruotsissa. IMA-valikoimista löytyvät koneet porauskapasiteetiltaan 25-40 mm, manuaali ja automaatti syötöllä. IMA koneet on rakennettu vahvaan teräspylvääseen, ne ovat värinättömiä ja hyvin vakaita. Hammastankokäytön ja viistohampaisin teräs-/kuituhammaspyörin varustetun vaihteiston ansiosta kone on hiljainen ja vaatii vain vähän huoltoa. Koneet ovat tarkkoja ja erittäin luotettavia. Niitä käytetään alkaen yksittäisten reikien poraukseen huoltotöissä ja päättyen jatkuvaan vaativaan tuotantokäyttöön.

Kaikissa koneissa on suunnanvaihto ja 8 nopeus aluetta. Mikrokytkimellä varustettu porasuoja on vakiona CE-alueella. Porakoneita on saatavilla manuaali- ja automaattisyötöllä, lisäksi löytyy jyrsinporakone IMA I 28 U.

Soita