Täysin uudistunut Jouanel kanttikone

Meiltä saat nyt Jouanelin täysin uudistuneen PTS-kanttikoneen, uudistetulla 3 akselin Siempro CNC ohjauksella. Siemprossa on täysin uusi ulkoasu sekä kanttien määrä 20 kpl / ohjelma. Uudella ohjelmalla voit säätää puristuspalkin puristuksen kanttikohtaisesti. Uudistetussa PTS-kanttikoneessa on mekaaninen puristuspalkin säätö koneen molemmilla puolilla.

Tällä kanttikoneella onnistuu nyt myös pyöristys tai säteen kanttaus. F-shape kääntötyökalujen muotoilu mahdollistaa entistä monimuotoisempien profiilien kanttauksen esim. 90°- trapetsi profiili 15×15, ristilista, aloituslista, jne.

Koneesta löytyy myös automatisoitu takavaste, jonka takavastesormet saa napin painalluksella putoamaan pöytäpinnan alapuolelle. Esimerkiksi kun käännät kappaletta käyttäen takavastepöytää avuksi tai kantatessa ilman takavasteita, vaikka ristikanttauksia.

 

 

 

 

Täysin uudistunut Jouanel levyleikkuri

Jouanel on uudistanut tämän levyleikkurin rungon, tekemällä siitä 64% vahvemman ja tukevamman. Tämä lisäksi uudistuneessa CGI-A-BAE Levyleikkurissa voi nyt itse ohjelmoida osaleikkauksen, jonka avulla nopeutat töitäsi, jos leikkaat kapeampia kappaleita. Voit esimerkiksi asettaa osaleikkauksen leikkaamaan puoleenväliin ja säästää aikaa, kun koneen ei tarvitse tehdä turhaan leikkaus liikettä pienemmän kappaleen kanssa.

 

 

Soita